Min ungdoms entreprenörskap – del 2

När jag ändå har avslöjat andra pinsamma entreprenörsprojekt från förr är det väl bara att fortsätta. När jag var 14 år drev jag och en kompis en datortidning kallad Power Games. Totalt producerades ett 15-tal nummer under det år tidningen existerade. Vi hade till och med några prenumeranter, t.ex. var min kompis mormor en trogen läsare trots att hon aldrig suttit framför en dator. Nördfaktorn är stor även idag. Men då det begav sig var den gigantisk. Datorer var ju fortfarande inte så coola, det blev de först när folk kunde använda dem för att umgås med varandra i communitys m.m. Då fick de en plats i hjärtat även hos klassens coolingar.

I decembernumret recencerades den nya flygsimulatorn Flight Unlimited som vi beskriver som den bästa någonsin. Det stämmer nog väldigt bra, spelvärlden hade aldrig sett sådan detaljrikedom i ett simulatorspel. Ett annat revolutionerande spel från samma tid var Need for Speed, som fortfarande (17 år senare) släpps i nya versioner.

Power Games

Och så en bild på ett uppslag i tidningen. Klicka på bilderna för högupplöst njutning.

Power Games

Min ungdoms entreprenörskap – Del 1
Min första tusenlapp på affiliate

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *