Domäner till salu

Jag har några domäner som jag är ganska säker på att jag inte kommer utveckla något eget på och därför ligger de i listan över domäner till salu nedan. Är du intresserad av någon är det bara att höra av sig med ett bud så får vi se om det blir en affär.

 • fredrikljungberg.se
 • nyakiruna.se

7 kommentarer

 1. Jag har lite erfarenhet av det. Än så länge har jag aldrig sålt/överlåtit någon domän.

  Vad jag hört kan det vara bra att gå genom en tjänst som är specialiserade på sådana överföringar. De meddelar att betalningen kommit in och då kan man överlåta domänen. Ger trygghet för både köpare och säljare, men det tas såklart ut en avgift för detta.

 2. Domänen för Fredrik Ljungberg skulle nog kunna generera en del i AdSense, det görs antagligen ett gäng tusen säkningar på namnet varje månad. Släng upp ett par banners om fotbollsresor och merchandise…

 3. Jag har sålt ett par domäner nu.

  Lägg dig i överkant av vad du vill ha för dem, folk prutar ofta.

  Sök runt bland forum och fråga andra vad de brukar ta.

  Vissa domäner kan verkligen inbringa bra med pengar.

  Jag har använt mig av faktura i mina fall och det har fungerat bra, men man skall vara försiktig för lurendrejare.

 4. Jag har själv sålt ett par domäner i mina dagar. Det gäller att vara snabb att regga, eller bara ha ofantlig tur. Jag innehar även själv en del, jag skulle kalla, gulddomäner.
  De domäner du listat skulle nog ge en slant, om inte så skulle du kunna slänga in lite annonser om fotbollsresor och tillhörande hotellboende. Skulle nog ge en del utdelning. Ha det gott!

 5. Har inte Fredrik Ljungberg lyckats ta copyright på sitt namn? Det finns väl många andra som har varumärkesskyddat sitt namn. Om så är fallet skulle ägaren av domänen kunna råka i trångmål…
  Bara en tanke jag hade… Bra domän annars…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *