All in one SEO for Wordpress | Tankar om webbutveckling
Skip to content


All in one SEO for WordPress

Nu har jag installerat pluginen All in one SEO här på Tankar om webbutveckling. Trots att denna blogg handlar mycket om sökmotoroptimering så har jag inte varit speciellt noggrann med den biten här. Det har bara blivit så att man kört på med WordPress som det sett ut. Jag har i och för sig gjort mindre förändringar av bl.a. rubrik-taggar och meta-taggar tidigare, men problemet med double content har jag inte alls brytt mig om. Double content blir det ju eftersom samma text syns (och kanske indexeras) på många ställen.

Nu har jag i alla fall gett tillägget All in one SEO en chans att visa upp sig. Hoppas det kan göra lite nytta för placeringen på Google.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Kristoffer Wedholm

Jag började intressera mig för SEO 2008, men har varit aktiv på webben sedan 1997. I dagsläget driver jag ett 100-tal sajter vars mål är att ranka etta på Google, alternativt hjälpa andra sajter att ranka bra.

More Posts - Twitter

Posted in Bloggrelaterat, On-page, Sökmotoroptimering, Wordpress.One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Dani says

  All in one seo pack verkade onödigt vid första anblick, men det är faktiskt grymt. Framför allt skönt att det är så enkelt att påverka hur man ”ser ut” i serpen utan att anpassa själva inlägget efter det. *gillas* Alla mina sajter kör det. Tja, utom dafesblogg då som ligger kvar på blogg.se. *ogilla*

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.ニューバランス iphone4s ケース