Experiment med några småsajter

Nu har jag påbörjat ett litet projekt eller experiment med några små nischade sajter som ligger på subdomäner till dugg.se. Tanken var från början att försöka hitta en bra nisch för välbetalda Adsense-annonser att ranka bra på. När jag inte kunde komma på så många började jag skapa sökordssubdomäner till sajter jag redan nu driver. Det blev lubeck.dugg.se och bilsemester.dugg.se. Tanken med dessa var att skapa små sajter där jag kan placera relevanta länkar till de egentliga sajterna Lubeck.nu och Bilsemester.net.

Den nischade sajten minipc.dugg.se är än så länge väldigt fattig på innehåll, som dessutom bara är en generell beskrivning av Netbooks samt märket Asus Eee PC.

Man får väl se hur det går, det enda de kostar är ju min tid. Blir dessa lyckade så kan det bli fråga om att producera flera liknande nischsajter framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *