All in one SEO for WordPress

Nu har jag installerat pluginen All in one SEO här på Tankar om webbutveckling. Trots att denna blogg handlar mycket om sökmotoroptimering så har jag inte varit speciellt noggrann med den biten här. Det har bara blivit så att man kört på med WordPress som det sett ut. Jag har i och för sig gjort mindre förändringar av bl.a. rubrik-taggar och meta-taggar tidigare, men problemet med double content har jag inte alls brytt mig om. Double content blir det ju eftersom samma text syns (och kanske indexeras) på många ställen.

Nu har jag i alla fall gett tillägget All in one SEO en chans att visa upp sig. Hoppas det kan göra lite nytta för placeringen på Google.

En kommentar

  1. All in one seo pack verkade onödigt vid första anblick, men det är faktiskt grymt. Framför allt skönt att det är så enkelt att påverka hur man ”ser ut” i serpen utan att anpassa själva inlägget efter det. *gillas* Alla mina sajter kör det. Tja, utom dafesblogg då som ligger kvar på blogg.se. *ogilla*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *