Yab.se flyttas till Brablogg.se

Efter att jag genomfört NoFollow-experimentet och gett Brablogg.se en riktig länk så är den inte längre användbar som experimentdomän. Ända sedan experimentet inleddes har jag haft planer på att flytta min bloggarguide från Yab.se till den betydligt mer passande domänen Brablogg.se

Flytten kommer genomföras enligt SEO-konstens alla regler. Jag kommer m.a.o. göra en permanent redirect från varje sida på Yab.se till dess motsvarighet på Brablogg.se.

Om ni har tid så kom gärna med synpunkter på innehållet på Yab.se. Kanske har jag skrivit något som inte stämmer eller helt enkelt missat något viktigt. Jaja, det var allt för den här gången…

4 kommentarer

  1. Jag har inte tittat igenom ditt innehåll, men jag är imponerad av dina placeringar på annonserna. De sitter verkligen perfekt. Dessutom är sidan kodad i ren HTML (vad jag ser) vilket är ännu ett plus i kanten :)

  2. Ren HTML funkar bra för mig och speciellt för den här sajten. Jag tycker man har större frihet att välja t.ex. var man vill placera annonser eller innehåll om man gör den själv i HTML/CSS. Sedan finns det som sagt många fördelar med WP. I slutändan tror jag det som styr är hur man är van att jobba.

    1. Annonsplaceringen är inte så genomtänkt på den sajten/designen. Eftersom menyn ligger horisontellt högst upp så blir det naturligt att smacka upp annonser i kolumnerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *