Webbhotellens support

Tummen upp för Loopia och City NetworkJag är i färd med att göra ganska stora förändringar av hostingen för mina sajter vilket gör att jag varit tvungen ta kontakt med mina webbhotell. Det har mailats flitigt fram och tillbaka med både Loopia och City Network de senaste dagarna. Som sökmotoroptimerare är jag ju väl medveten om att sajterna inte får drabbas av onödig nertid m.m.

Min kontakt med båda webbhotellen har varit mycket bra och jag har fått snabba svar av dem båda. Trots det var jag tvungen att ringa dem båda idag för att reda ut lite detaljer. Det var inga problem, superb support från dem båda. Det känns riktigt kul att få skriva ett positivt inlägg för en gång skull.

Nu löper förhoppningsvis allt på smärtfritt och kanske får ni en dag veta vilka planer det är jag smider.

5 kommentarer

 1. Kan inte precis påstå att Citynetwork gör bra ifrån sig. Håller på migrerar ifrån Binero just nu.

  Har bara strulat från början. Det är långsamma svar från supporten, innehållsfattiga ”det är något som strular” (ordagrant citerat). Nej, jag är sjukt missnöjd med att jag håller på migrerar över till citynetwork just nu, och börjar blicka på surftown eller loopia istället.

 2. Hej Kristoffer! Trevligt med ett positivt inlägg som du säger. Relativt sällan man lyfter fram goda saker. Roligt att det fungerade väl både hos oss på City och Loopia.

  Vi hoppas får vara mer i kontakt med dig och hjälpa dig med dina projekt.

  Lycka till och vi ser med spänning fram emot att höra mer…

  /City-gänget

  1. Det är väl oftast så att folk helst skriver om negativa än positiva saker. Det enda jag var kritisk mot i samband med dessa ärenden var lite missförstånd och överlåtelseavgifter på .nu-domäner. Men det är inget man kan beskylla er registrarer för.

 3. Någon mer än jag som upplever en otrolig variation av supportkvalitén på webbhotellen? Ibland är supporten från binero och citynetwork superbra men ibland är den så usel som den kan bli. Det blir väll automatiskt så på större webbhotell med många anställda antar jag.

  1. Det kan säkert ha att göra med vilket tryck det är på supporten just då. Har de mycket att göra bör kvalitén rimligtvis bli lidande. Har man oturen att tajma in det så kan man nog få dåliga upplevelser av supportkvalitén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *