Visualisering av länkar

Med hjälp av Microsoft Visio har jag nu börjat visualisera alla länkar mellan mina olika sajter. Något man inte tänker på är detta virrvarr av länkar fram och tillbaka. Trots att jag vet på ett ungefär hur jag har länkat, så blir jag häpen när jag ser detta.

Jag har valt att visa enkelriktade länkar med en vanlig pil som också visar riktningen på länken. Om båda sajterna istället länkar till varandra visas det med en dubbelriktad pil. Antalet länkar uppgår till 147 st. 47 dubbelriktade och 53 enkelriktade på totalt 20 webbplatser.

Uppdatering 1: Har lagt till ytterligare några sajter och länkar till och från dem.
Uppdatering 2: Helt nytt diagram med ännu fler sajter ocvh länkkopplingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *