Domänförnyelser för 2277 kr

Nu har den första samlade fakturan på domännamn som ska förnyas kommit. Den låg på 2277 kr och omfattade därmed 23 .se-domäner. Jag kände direkt att jag inte hade lust att punga ut med denna summa för att förnya alla dessa domännamn, många var alltför osäkra/dåliga. Nu har jag gallrat bort 10 domäner och fått en ny faktura på 1287 kr istället. Detta är domäner jag verkligen måste förnya, med vinstgivande sajter på flera av dem, men även några som ligger parkerade.

Alla dessa domäner registrerades under domänrean i november och december förra året. Det totala anskaffningsvärdet var alltså betydligt lägre, ca: 300 kr.

2 kommentarer

  1. Då blir jag lite nyfiken. Hur många domäner har du totalt?

    Jag har jobbat med att försöka sammanställa mina och har säkert missat ett par ändå trots att listan passerat 200 domännamn. Tyvärr är intäktsnivån väldigt ojämn på dessa och många betalar inte sin egen registreringskostnad ännu, men det kommer säkert ;)

  2. Jag har omkring 50 domäner totalt. Många av dem registrerades under förra årets domänrea och några kommer jag bara låta löpa ut utan förnyelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *