Vad är det för fel på mina kategorier?

Plötsligt har det blivit konstigheter med mina kategorisidor. När man klickar på en kategori så kommer man inte till kategorisidan utan antingen en 404-sida eller ett inlägg som finns i den kategorin. I vanliga fall ska man ju se inläggen efter varandra där det senaste i kategorin visas överst. Det verkar som att det är något fel med URL:erna/permalänkarna till kategorierna.

Jag misstänker starkt att felet uppstod när jag började använda sidebar-widgeten. Är det någon som haft liknande problem eller har förslag på hur jag fixar det?

3 kommentarer

  1. Jag skulle inte vilja påstå att jag haft något liknande problem, men en gissning är att det har med omskrivningar av URL:er att göra. Jag har personligen fixat åtskilliga problem genom att pilla lite i min .htaccess-fil.

    Så kolla den, är ett fel där med högsta sannolikhet.

  2. Tack Jontz. Det läste inte problemet men du ledde in mig på rätt spår. Kategoribasen /category/ som man anger på den sidan hade försvunnit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *