Ännu en PR8-länk

I helgen hittade jag ytterligare en PR8-inlänk till en av mina sajter, men håller det lite hemligt vilken det gäller. Länken kommer från Reddit.com som är en variant av Pusha. Eller mer troligt är att Pusha är en variant av Reddit. Jag märkte det när jag kollade statistiken för sajten i fråga. Den hade fått hela 420 besökare under lördagen när den i vanliga fall brukar snitta 50 per dag.

När jag kollade upp var besökarna kommit ifrån var jag ganska övertygad om att jag fått en NoFollow-länk. Efter en titt på källkoden kunde jag dock konstatera att det var en mycket fin länk jag fått. Sidan som länken ligger på har inte PR8, men startsidan Reddit.com har det. Det är huvudsaken tycker jag.

Tidigare har jag fått en DoFollow-länk insprängd i en artikel på Bloomberg.com, även den sajten har PR8. Väntar med spänning på nästa TBPR-export för att se om dessa länkar har gjort någon skillnad. Man kan ju tycka att så borde vara fallet.

Får ni också så här fina inlänkar då och då? Allt från PR5 och uppåt ser jag som mycket bra.

8 kommentarer

  1. Får väl också ta och säga grattis! Det är precis sådana länkar man blir så glad över. Det bästa jag har fått från är väl från pr4. (Om man inte räknar med pusha)

  2. Tackar allesammans! :)

    Olof F: PR 4 tror jag ändå hjälper nystartade sajter ganska bra att få “Trust” så det är inte fy skam det heller. Pusha är ju lite tråkiga då de sätter NoFollow på länkarna. Men å andra sidan undrar jag hur mycket de skulle vara värda med så mycket utlänkar från en och samma sajt. Jag tänker lite i dem bannorna när det gäller Reddit också, d.v.s. en sajt med massor utlänkar. En positiv sak är dock att min länk hamnade i en mycket relevant diskussion.

  3. Jaha så de heta länkarna är DoFollow. Det hade jag ingen aning om. Det verkar även vara permanent. Jag kollade på sida 863 över heta länkar och dem hade också DoFollow. Tummen upp till Pusha för detta!

  4. Bara gratulera! Synd att det verkar dröja så förbannat innan nästa PR-uppdatering bara. Även om parametern inte spelar någon roll så är den himla kul att titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *