SEO-anpassning av referrer-scriptet

Jag har funderingar på att göra mitt referrerscript ännu bättre ur SEO-perspektiv. Jag satt och bläddrade mellan massor trådar på Webmaster Network och började fundera kring fördelarna för båda parter med envägslänkar till respektive sajt.

Det skulle då fungera såhär. Om någon länkar och skickar en besökare till min sajt så länkar jag automatiskt tillbaka från en annan av mina sajter. På så sätt uppfattas inte länkarna som ett länkbyte och kan då värderas högre av Google. Kanske är detta inte så lätt att förklara för bloggare och mindre SEO-insatta webmasters, det kanske skulle funka bättre på en sajt inriktad på webbutveckling. Det var bara en tanke som flög i mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *