Tradedoublers kontrollpanel = SKIT

Nu har jag precis fått meddelande om att Tradedoublers sajt inte går att nå och måste därför skriva av mig lite. Jag höll på att skapa annonspooler till en av mina sajter, vilket var en hel vetenskap bara det. Hur krångligt ska man kunna göra en funktion som ger användarna möjlighet att skapa en annonspool. Första steget är att namnge poolen samt koppla den till en webbplats. Så långt inga problem. Nästa steg var att lägga till annonser i poolen, och här blev det knivigare. Jag hade redan kollat ut annonser som jag vill ha med och tänkte då att det bara var att söka på ID:t och lägga till en annons, för det är man tvungen att göra för att ens kunna skapa en pool. Varför kan man inte bara få skapa en tom pool och sedan efterhand lägga in de annonser man vill?

I samband med detta blev jag utkastad från Tradedoublers kontrollpanel och kan inte logga in igen. Efter en stund fick jag dock lite klarhet i problemet. När jag uppdaterade startsidan några gånger i webbläsaren såg jag inloggningsformuläret flimmra förbi i någon halv sekund. Det såg ut som att det sedan lade sig bakom ett flashelement. När jag markerade all text på sidan (CTRL+A) så upptäckte jag något intressant. Följande text blev då synlig:

Schemalagt underhåll
Vår login är för närvarande nere på grund av schemalagt underhåll.
Vi beklagar för eventuella besvär detta leder till.

Smart nog så har de lagt denna vita text på en vit bakgrund så att den är osynlig om den inte markeras. Smidigt!

En kommentar

  1. Just det har jag aldrig råkat ut för men för övrigt måste jag bara säga att deras kontrollpanel suger. Kan de inte göra den lite mer logisk? Finns bara en sajt som har sämre som jag känner till och det är Zanox. Den är också usel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *