Syns i sökresultatet, på kort tid!

Jag skrev tidigare ett inlägg om att pinga olika bloggtjänster från din blogg när ett nytt inlägg publicerats. I listan över sådana bloggtjänster finns Google Blogsearch med. Till min förvåning märkte jag att mitt 11 minuter gamla inlägg redan var synligt i sökresultatet. Det fanns dock ingen cache av inlägget, men syntes gjorde det.

3 kommentarer

  1. Ja Google har blivit grym med indexera bloggar snabbt och har under senaste året trimmat till sig ordentligt. Har därför funderingar på att erbjuda enklare webbsidor med WordPress i grunden, trots att jag burit på ganska mycket motstånd mot den trenden. // HP

  2. Jag är också emot att använda WordPress till vanliga sajter, utan vill istället hålla isär bloggar och webbplatser. Det går såklart att göra om temat så att “bloggen” ser ut som en vanlig sajt, men det är svårt och mödosamt att tvätta bort blogglooken helt. Ska man bara ha enklare innehållssidor så tycker jag det är otroligt mycket enkare att lägga upp statiska HTML-sidor.

  3. Jag tycker det i många fall kan bli en otydlig gränsdragning av vad som är bloggfunktionalitet och vad som är en vanlig webbplats.

    Vissa typer av webbplatser gör sig mycket bra med wordpress även om de inte är så bloggiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *