Sverigedemokraterna.de toppar Google

Nu ligger Sverigedemokraterna.de på förstaplatsen för Google-sökningar på sverigedemokraterna. Detta  ska tydligen bero på att Sverigedemokraterna.se har halkat ner p.g.a. byte av plattform. Något som gett tillfälliga komplikationer hos Google.

Jag måste medge att jag kände ett sug efter att vara en del av denna rörelse nu när de lyckats nå toppen. Innan jag tappade förnuftet började jag dock tänka över var detta egentligen handlar om. Det är absolut inte demokrati, utan snarare en nedtystningskampanj. Nedtystning av oliktänkande, genomförd av de som vet vad som är “de rätta åsikterna”. Det är inte en opinionsbildning mot SD, utan rena AFA-metoder. Denna kampanj lockar människor till att vara en del av en rörelse, likt unga personer med dålig hy dras till djurrätts-organisationer.

Jag kommer fortsätta låta bli att stödja denna kampanj mot SD, trots att jag starkt ogillar det partiet. Jag tycker att spelreglerna ska vara lika, även för partier som jag inte sympatierar med. Opinionsbildning och argumentation mot ett visst parti kan och bör föras på andra sätt.

Här får alla de större partierna varsin länk så att ni i lugn och ro kan besöka deras webbplatser och bilda er en egen uppfattning. Jag försöker lista dem i storleksordning (väljarstöd) så gott jag kan.

Socialdemokraterna
Moderaterna
Folkpartiet
Miljöpartiet
Centerpartiet
Sverigedemokraterna
Vänsterpartiet
Kristdemokraterna
Piratpartiet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *