Svenska forum utan NoFollow

Idag hittade jag en mycket trevlig lista över svenska forum som skippat NoFollow och enbart kör med DoFollow-länkar i inlägg och signatur. Listan är sammanställd och underhålls av Fredrik Eriksson.

I vanlig ordning tipsar jag inte om sajter (som tipsar om sajter) med DoFollow för att det ska spammas friskt. Som alltid ska man sköta sig och bidra med sin kunskap eller sitt glada humör. Tillför och belönas. Håll nätet så rent och snyggt som möjligt i SEO-träsket :)

5 kommentarer

  1. Haha, ja det är klart det inte ska spammas! Jag tvivlar faktiskt på att man vinner på mycket på det heller. SEO-mässigt bör den första länken på varje sajt väga mycket tyngre än den/de nästkommande.

  2. Nä det tror jag inte om dig eller er andra. Jag tror samma sak där, att den första länken ger mest, övriga är bara dubletter till stor del delar på den resterande länkkraften. Lite extra tror jag dock ytterligare länkar ger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *