Så får du en länk helt gratis!

På Yab.se, som tänkt att guida bloggare inom bl.a. skrivande och SEO, har jag precis startat en blogglista. Där får nästan alla som ber om det en länk till sin blogg. Det finns några undantag men detta kan man läsa om på den aktuella sidan. Jag har börjat med att lägga upp några länkar till bloggar jag gillar, nu är det upp till er att anmäla ert intresse.

Det finns inte något krav på återlänkning för att hamna i listan. Jag bjuder helt enkelt på den lilla styrka som Yab.se har att ge. Om någon sedan väljer att länka tillbaka är det en ren bonus för mig. Kategorierna kommer utökas succesivt, och blir det många länkar kommer dessa att fördelas på fler sidor. Välkommen med tips!

15 kommentarer

  1. Trevligt initiativ! Jag har redan twittrat om erbjudandet, och kommer troligen länka dit nästa gång jag skriver ett inlägg om länkbyggnad.

      1. Tackar! Listan blir en bra resurs både för mig och andra som vill hålla sig uppdaterade och lära sig inom olika områden. Nu är Biggest Loser också länkad.

  2. Lägg gärna till min blogg :)

    Lägg även gärna till en tydlign ansökan om att vara med knapp på blogglistan. Efter 20 sekunders letande utan att hitta någon lämnade jag en kommentar istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *