Ny statistik från Mer-Trafik

Nu var det ett tag sedan jag skrev det förra inlägget om Mer-Trafik. Statistiken från Analytics i det inlägget omfattar endast 18 besökare och med detta inlägg vill jag visa att trenden håller i sig. Det har skett marginella “förbättringar” på antalet sidor per besök och tid på webbplats. Däremot har avvisningsfrekvensen försämrats ytterligare och närmar sig 100%.

Statistik från 20 oktober 2009:

Statistik från 6 maj 2009:

Alla dessa negativa inlägg om Mer-Trafik kan säkert ses som en smutskastningskampanj från min sida. Faktum är dock att jag inte driver någon liknande tjänst och p.g.a. det vill smutskasta Mer-Trafik. Jag tycker helt enkelt att tjänster som dessa bör undersökas, och fördömas om kvalitén på besökarna är så otroligt dålig. Inom kort publicerar jag resultatet av min undersökning av Bloggtrafik.nu, en till synes identisk tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *