Ny sajt på nya webbhotellet

Nu har jag lagt upp en mycket ofullständig sajt på mitt nya webbhotellkonto på City Network. I priser på 1 kr ingick som bekant ett valfritt domännamn, och det jag valde är Tysklandresa.se. Förvånande va, att det blev ännu en sajt som har med Tyskland att  göra :) Somliga säger att jag är besatt, men jag vill hellre  beskriva det som ett starkt intresse. Intresset gör det dessutom lättare att arbeta med innehåll till sajterna eftersom jag redan har ganska mycket generell kunskap.

Sajten kommer likna Bilsemester.net ganska mycket, men såklart helt avgränsa sig till Tyskland. En annan fördel med att sajten ligger på annat webbhotell är bättre SEO. Eftersom det är bra att “blanda” IP-adresser på de sajter man korslänkar kommer jag gynnas mer nu. Med noggrant genomtänkta länknigar kommer jag förhoppningsvis göra både Tysklandresa.se och mina andra sajter lite starkare på Google. Målet just nu är att inte några dubbelriktadade länkningar alls. Jag ska dessutom vara tålmodig och sparsam med länkar (länkar t.ex inte härifrån ännu) för att se om det ger bättre effekt. För att ge sajten trovärdighet har jag dessutom länkar två ord i texten till Wikipedia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *