Ny bred informationssajt

Under förra årets domänrea på Loopia passade jag på att registrera många domäner. En av dessa var Infoz.se som nu har fått en sajt och lite innehåll. Som namnet antyder handlar det om information om något, och i detta fall har jag valt att skriva Wikipedia-liknande artiklar om vad som helst. I skrivande stund är sajten 19 sidor stor med startsidan inräknad, och den växer stadigt med ca: 3 artiklar per vecka.

Eftersom jag inte räknar med att kunna konkurrera med Wikipedia så försöker jag fokusera på information om sådant som det inte skrivits om på “Wickan”. Något som visat sig svårt. Jag tror sajten så småningom kan komma att bli ett bra verktyg i mitt sökmotoroptimeringsarbete, då man enkelt kan slänga ihop en relevant artikel och länka därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *