Nu blir jag mer personlig

Nu har jag suttit och pillat lite med WordPress-widgets ett tag och ändrat bloggens högerkolumn lite. Det har som ni ser tillkommit en liten text som beskriver mig och bloggen man befinner sig på. Jag har även tagit ett stort steg och gått ut med foto på mig själv. Jag tyckte det blev lite mer personligt och trevligt på det viset.

Det här med WordPress är allt bra faschinerande. Att jag inte brytt mig om att utforska det tidigare. Jag har ju haft den här bloggen i några år nu, men jag kan inte påstå att jag gjort mycket annat än att skriva inlägg och skapa kategorier. Även om jag inte själv kommer använda WordPress i större utsträckning så är det bra att kunna det. Allteftersom fler övergår till WordPress som plattform för sin webbplats ökar chansen att man i sin framtida karriär kommer stöta på en eller annan kund som behöver hjälp med sin WordPress-sajt.

10 kommentarer

 1. Kul att äntligen få ett ansikte bakom namnet. Jag tror enbart att det är positivt på så vis att åtminstone jag hellre följer en blogg där jag vet vem det är som skriver. På tal om det så borde jag uppdatera Innovatoren.se med en bild i högerspalten. Överlag dags att ta några nya fotografier även för min gravatar.

 2. Tjenare, och tack för tipset om “Språket i P1” :-)

  Gällande WordPress så har jag lekt med det ett tag och jag tycker det är grymt. Tilläggas bör att jag verkligen är lekman, men är ändå inne och pillar i koden vilket gör att jag känner mig som en riktig hacker!… Har även kört contentsidor som inte är bloggar genom att använda andra templates och tycker det funkar fint. Jag tycker att man, utan större kunskap, kan få till riktigt fina hemsidor. Men, som sagt, jag är bara lekman och inser väl inte dess begränsningar :-)

  Intressant blogg för övrigt, kommer följas.

 3. Snyggt och som ovanstående säger, kul att se vem som skriver.

  Angående wordpress så kan jag inte annat än hålla med, det är så enkelt och smidigt. Allting går snabbt att göra och den tiden man sparar i jämförelse med att t.ex skapa en egen utvecklad blogg :)

 4. Trevligt att det blev så bra respons på den “mer personliga bloggen”.

  Michael: Jag har helt klart gått från att vara väldigt skeptisk till mindre skeptisk till WordPress. Jag tycker fortfarande inte att det är ett bra alternativ till vad som helst. Som blogg-CSM är det i alla fall väldigt bra. Att själv koda en blogg skulle ta betydligt längre tid och det enda som skulle motivera det är väl att man gör det för att det är kul, eller för att man vill lära sig t.ex. PHP. Eller så vill man helt enkelt skapa en konkurrent till WP :)

  Ordbajsaren: Att sitta och ändra i redan befintlig kod som du gör kan vara ett bra sätt att lära sig. Det var så jag började med ASP. jag ändrade redan fördig kod så att den skulle passa mina syften.

 5. Roligt att se en bild på dig. Vet inte hur länge jag följt denna bloggen nu och har ibland funderat på hur bloggaren egentligen ser ut. Se nu till att lägga upp den på gravatar också. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *