Några timmar in på 2010-talet

En tanke slog mig när jag gick upp ur sängen kl. 15.00 idag. Jag har varit bakfull varje första dag av varje år de senaste 12 åren. Kan man egentligen kalla det en bra start på året? Om festen och fyllan är en trevlig avslutning på varje år, så borde väl rimligtvis återhämtningen från denna vara en dålig start på det nya året.

Nu är det i alla fall 2010 och jag ska precis som föregående år skriva ett inlägg om vilka mål jag sätter upp för det kommande året. Dessutom vill jag skriva en form av årskrönika över det gångna året där jag kollar över hur väl jag lyckades med målen som sattes upp i januari 2009.

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton, och glöm inte att återställa er vätskebalans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *