Mycket märkligt

Den här bloggen brukar inte dra in speciellt mycket pengar. Det brukar röra sig om en tjuga per månad ungefär. I natt fick jag dock en smärre chock när jag loggade in och kollade dagens Adsense-intäkter. Wedholm.net hade med några  få sidvisningar lyckats generera 98 kr.

Ja börjar misstänka att det antingen är någon som vill hjälpa mig, eller rentav stjälpa mig. Frågan är om Google kan få för sig att banna mig för detta  osannolika beteende? Man blir ju lite nojig. Det är absolut inte jag själv som klickat på annonserna, såklart. Det kan aldrig vara en bra idé att försöka tjäna några tior, jämfört med att riskera en livslång ban.

7 kommentarer

  1. Jag tror det rör sig om någon slags korrektion sedan tidigare. Att klicken kom in sent pga tex uppdatering, nertid för viss server etc. Jag har tom fått $ utan klick alls flera dagar i rad även om det rör sig om mycket lite.

  2. Ingen dålig ersättning per besökare. Kims förklaring låter inte helt orimlig men jag skulle ändå ta det säkra före det osäkra och dra iväg ett mail till Google. Jag är inte säker på hur många av mailen som läses/besvaras men då har du åtminstone gjort vad du har kunnat.

  3. Jag tycker också de är larviga, men är man med i Adsense-leken så får man leken tåla. Bara att rätta sig efter reglerna. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *