Lösa planer på en konsumentsajt

Jag fick precis en idé om att starta en konsumentsajt där “vanliga människor” ska kunna hänga ut butiker som på olika sätt inte följer konsumentköplagen. Tanken fick jag då jag ännu en gång störde mig på att en butik inte prismärkt flera varor. För mig är det viktigt att veta vad saker och ting kostar innan jag kommer till kassan, och man vill ju helst inte vara jobbig och fråga upprepade gånger. Men det kanske är det man borde göra, så kommer prismärkning upp eftersom de tycker det är jobbigt att alla frågar.

Sajten skulle kunna innehålla funktioner som bilduppladdning (för t.ex bilder från butikshyllor som saknar prismärkning), samt själklart formulärför att publicera texter som beskriver ett visst problem med en butik. Man ska inte underskatta denna typ av aktioner, företag är väldigt noga med att inte få negativ publicitet.

Detta är som sagt väldigt lösa planer som dök upp under en kortare stund av irritation. Nu när inlägget börjar kommer till sitt slut har nästan all irritation försvunnit :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *