Fan vad “aktiv” jag är

Statistikkåt som man är var jag tvungen att räkna lite på hur många blogginlägg jag har skrivit hittils denna månad. Under de 25 dagar som gått i januari har jag skrivit 43 blogginlägg (inkl. detta). Det betyder att jag lyckats åstadkomma i snitt 1,72 inlägg per dag, vilket jag känner mig ganska stolt över. Jag hoppas att jag också har lyckats skriva om något nödvändigt, bortsett från detta inlägg som i stort sett bara är egosnack.

Att uppdatera bloggen dagligen har flera fördelar. Dels bjuder man de (ganska få) läsare man har på nytt material varje dag. Men lika viktigt för mig är att även  Google kommer på besök väldigt ofta. Nu för tiden tar det inte lång tid att få nya blogginlägg indexerade av sökjätten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *