Lathund för onpage-optimering

Efter mycket träning och nötande sitter min onpage-optimering sedan en tid i ryggmärgen. Även om man känner sig trygg är det dock bra att ha en punktliste eller lathund över de olika delarna som ska optimeras, det är ju så lätt att missa någon detalj av bara farten. Här på Wedholm.net har jag vid flera tillfällen publicerat punktlistor eller lathundar som man kan följa för att få med alla detaljer i sin onpage-optimering. Jag gillar också Sökmotorkonsults, “Hur mår min sajt?”, som säger ifrån om man missat något.

Jag vill också slå ett slag för Carl-Gustavs lathund för onpage-optimering i pdf-format. Perfekt att skriva ut och ha liggandes i skrivbordslådan mellan varven.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *