Sitelinks i Adwords

Sitelinks i Adwords är en ny företeelse för mig. Under en serpkontroll ikväll stötte jag på följande exemplar:

Sitelinks i Adwords

Till skillnad från sitelinks i det organiska sökresultatet borde dessa vara ett tillval annonsören får betala extra för. Om så är fallet vet jag inte däremot eftersom jag inte annonserar genom Adwords.

3 kommentarer

  1. När det gäller sitelinks i annonser kan du inte betala det till dem, utan de baseras på *kvalitetsvärde* (Quality Score) på annonsen. En stor del av anledningen till att Google haft sådan stor framgång med sitt AdWords-system bygger på att man sällan kan betala sig till en extra fördel, utan det bygger på hur hög kvalitet dina annonser har. (Hur Google räknar ut kvalitetsvärde på användarnas annonser kan du lära dig här: http://kanban.se/adwords/quality-score-adwords-video

    1. Jag läste lite om det efter att jag skrivit inlägget och snubblade över det där med Quality Score. Ska kolla in ditt inlägg om det. Tack för tipset. Det skadar aldrig att ha koll på Adwords även om man inte använder det själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *