Kraftiga störningar hos Loopia

Nu, under torsdagkvällen har Loopia problem med många av sina webbservrar. Det får även mig som är en trogen Loopia-kund sedan 2003 att ilskna till. Man frågar sig vad fan de håller på med. Jag är ingen serverexpert, men hur jävla svårt ska det vara. Den senaste tiden har de på driftbloggen rapporterat minst ett serverproblem varje gång jag kollat in där. Jag vill även tillägga att jag gjort många spontana besök, alltså inte bara när jag upplevt problem.

Skärpning Loopia, det har varit mycket problem med ert webbhotell de senaste åren. Från någon gång under kvällen och fram till 21.20 rapporterade Loopia via sin driftblogg att de hade problem på följande servrar. 17 st!!

s51.loopia.se
s65.loopia.se
s73.loopia.se
s53.loopia.se
s80.loopia.se
s30.loopia.se
s77.loopia.se
s154.loopia.se
s41.loopia.se
s56.loopia.se
s46.loopia.se
s66.loopia.se
s39.loopia.se
s58.loopia.se
s108.loopia.se
s79.loopia.se
s48.loopia.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *