Fler sajter får “ny” design

Satsningarna på att göra lite mer ordentliga sajter på några av mina domäner har fortgått. De senaste som rustats upp är Schwarzwald.se och Kaliningradregionen.se. De har fått samma design som skapades till  Rothenburg.se. Denna design är i sin tur en vidareutveckling av designen som används på Lubeck.nu, Lugano.se och Bilsemester.net. Titta vad fint jag listade en massa sajter som jag sedan självklart länkar till :)

Arbetet med att skriva innehåll pågår också för fullt på alla sajter, utom möjligtvis Lubeck.nu som har skapligt mycket innehåll. När dessa är färdiga ska jag kolla över om det finns någon mer geografiskt domännamn i min portfölj som kan piffas upp. Redan nu kom jag att tänka på Hamburgguiden.se som verkligen behöver snyggas till, och framför allt få en design som lämpar sig bättre för annonsplacering.

Till sist vill jag puffa lite för Infoz.se där ni kan få länkar till din sajt från relevanta artiklar. Antingen skriver du en artikel och får en länk i utbyte, eller så fixar jag en artikel och länk i utbyte mot en länk från din sajt.

2 kommentarer

    1. Tack för att du uppmärksammade mig på det. Det måste fixas till. Slarvade med webbläsartestningen den här gången, det blev bara koll i Opera :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *