Jakten på 100 :) läsare

Jag fick en väldigt spontan idé av Christian Rudolf i denna video. Han pratar i klippet/föreläsningen om att skaffa sig 100 glada användare. 100 personer som man kan utbyta idéer med och så vidare. Jag tänkte försöka skaffa mig 100 glada läsare, eller vänner inom branschen genom detta inlägg.

Om du uppskattar min blogg, mig som person eller det jag gör på något sätt så skriv en kommentar till detta inlägg. Det behöver inte vara en lång kärleksförklaring utan bara några ord som ”bra jobbat” eller ”dra åt helvete”. Jag räknar varje unik  kommentar som en röst från en glad användare. Hatar du mig gör du bäst i att skita i att lämna en kommentar helt enkelt.

Vi får helt enkelt se hur det går. Och du jag blir inte ledsen om du inte kommenterar, bara lite besviken :)

Tjöss!

Brasklapp: Jag kom på att detta inlägg kan tolkas som ett ultimatum a’la George Bush. ”Antingen är ni med oss, eller emot oss”. En utebliven kommentar kan bero på många saker. T.ex. att du druckit för mycket estniskt hembränt och blivit blind, eller att du varit för flitig på jobbet under en längre tid.

Jag håller inne med mina kommentarer på detta inlägg till den 100:e kommentaren är lämnad. Det kan m.a.o. ta flera år innan jag öppnar munnen i kommentarsfältet. Ta inte min tystnad personligt.

38 kommentarer

 1. Inga problem att skriva under på det Kristoffer. Jag läser dig, om inte dagligen så några gånger i veckan i alla fall. Och uppskattar det jag läser i de allra flesta fall. Kan inte komma på när jag inte uppskattat det du skriver. Men lägger till det för säkerhetsskull om det är något jag förmodan inte skulle gilla :-)
  Lite dålig på att kommentera dock. Men läst blir du, i huvudsak för att de har vettiga saker att förmedla och gör det på ett bra sätt.

 2. Läser flera gånger per vecka, speciellt via RSS.

  Som föregående kan jag vara lite dålig på att kommentera, mest för att som sagt, jag läser via RSS. Och det är lika intressant varje gång!

  Sebastian

 3. Jag tänkte ta en plats bland de hundra jag också. Hänger med i ditt bloggande, oftast via Twitterlänkarna då jag konstigt nog inte har dig i min rss-läsare. Blir ändring på det nu!

 4. Jag prenumererar på din RSS, läser allt du skriver, uppskattar det mesta. En del grejer är såklart ointressant, men antagligen är det intressant för någon annan.
  Jag försöker vara generös med kommentarer, både på din blogg och andras.

 5. Jag läser allt du skriver via RSS och mobilen men som många andra är jag kanske inte den flitigaste kommenteraren vilket egentligen är synd då diskussion föder mer kunskap och gör jobbet roligare.

  bra jobbat!! ;-)

 6. Liksom många andra så följer jag din blogg via RSS. Kul idé med att be läsarna kommentera på detta inlägget och jag ser fram emot att hitta flera nya bloggar som är intressanta att följa.

 7. En trogen läsare som dock inte syns allt för ofta i kommentarsfälten, men läser det gör jag och jag gillar verkligen det jag läser!

  Keep up the good work helt enkelt!

 8. Kan inte säga jag varit här många gånger men hittade din blogg för ett par dar sedan och sen glömde jag bort den. Men nu hittade jag hit igen genom en annan blogg. Tycker det du skriver är intressant så blir absolut en följ att följa häröver.

 9. Trevlig kille med en trevlig blogg, tycker jag! SEO är inget jag håller någon _enorm_ koll på, men jag håller ändå koll på ditt RSS-flöde och brukar läsa igenom det mesta som dyker upp. Ös på!

 10. Är aktiv läsare och även om jag blivit väldigt dålig med att kommentera artiklar den senaste tiden så är det mycket intressanta inlägg du skriver! Helt klart en glad läsare. :)

  // Olof

 11. Jag har din blogg i RSS-läsaren, och kommer fortsätta med det. Har sållat bort många bloggar nu men dina inlägg brukar jag uppskatta.

   1. Wow! Vilken ära!

    Då vill jag börja med att tacka mina föräldrar samt familj som alltid stöttat mig i mitt bloggläsande. Samt alla de som trott på mig genom åren och inte minst till juryn som utsett just mig till den 2000:e läsaren.

    Eller…jaha…det var kanske inte dags för ett tacktal här!?

    Tack för presenten för övrigt :)

 12. Jag måste ju också dra mitt strå till stacken! Jag tycker det är roligt att se dig kämpa med bloggen, du har potential om du ännu inte förstått det!

 13. Tjenare, Jag har följt din blogg ett ganska bra tag nu. Men först idag blev det att jag skriver en kommentar. Det var faktiskt också du som inspirerade mig med dina inlägg att jag själv till slut skapade en blogg också.

 14. Relativt ny läsare men fastnade snabbt och kommer fortsätta läsa dina vettiga poster! Med kommentaren drar jag igång jakten igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *