Jag klarar inte mitt mål

Den 7 december fick jag för mig att skriva 51 inlägg innan årets slut. Detta skulle ge bloggen totalt 800 blogginlägg. Det går dock inte så bra med detta djärva projekt jag gett mig i kast med. När detta inlägg publicerats har jag lyckats leverera 22 inlägg sedan den 8 december, nästan halvvägs till målet alltså.

Trots att det ser ut att skita sig så är jag inte besviken över att ”bara” lyckats skriva strax över ett inlägg per dag. Det måste väl anses vara en skaplig uppdateringstakt med tanke på att jag har många projekt igång vid sidan av denna blogg.

När jag är inne på mål så kommer ju snart ett inlägg som beskriver mina mål för 2011. Det kommer nog bli ett spännande webbår med många nya utmaningar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *