Inlägg tillägnat mina flitigaste läsare

Den senaste tiden har jag fått många kommentarer på mina blogginlägg och vill nu ge något tillbaka till dem. Här kommer några länkar till mina flitigaste kommentatorer. Dessa personer skriver också om webbutveckling, sökmotoroptimering, annonsering eller andra närliggande ämnen.

Olofs blogg om projekt inom affiliate

Kims blogg om företagare inom affiliate

Urbans blogg med kommentarer om företeelser inom bl.a. politik, kultur, Internet

Stefan Nilsson om webbutveckling och e-handel

Patrik Berggren

Fjälls reseguide till New York

Eftersom många kommentarer gjorts av personer som länkat till andra sajter än deras personliga så har jag haft svårt att lokalisera dem. Vill dock poängtera att jag inte har något som helst emot det. Jag har säkert missat någon eller några och kommer givitvis uppdatera detta inlägg när jag upptäcker er. Känner du dig utelämnad eller bortglömd så ta kontakt med mig på lämpligt sätt så får även du en länk i detta inlägg.

Tillägg 5/8-10: Jag måste bara slänga in en länk till Magnus och Sökmotorkonsult som gratis lär ut så mycket om sökmotoroptimering samt tillhandahåller det trevliga verktyget “Hur mår din sajt?”. Ni får stå ut med att konkurrera om länkjuicen med ytterligare en sajt :)

7 kommentarer

  1. Varsågoda det var så lite, det är ni värda.

    Fjäll, jag tänkte faktiskt ta med dig från början men hittade inte någon personlig blogg eller liknande. Nu har du i alla fall en länk till din New York-guide.

  2. Tack så mycket! Jag själv uppskattar när folk kommenterar på min blogg så jag borde fixa ihop något liknande inlägg! Alltid roligt med lite diskussion till ett inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *