Hamrén och Zandén – lika som bär?

Kanske är jag helt ute och cyklar nu, men jag tycker att det finns stora utséendemässiga likheter mellan dessa två herrar. Erik Hamrén som är Sveriges förbundskapten i fotboll och skådespelaren och regissören Philip Zandén.

Vad detta inlägg har att göra på denna webbinriktade blogg kan jag inte svara på. Det var bara något jag var tvungen att få ur mig. För att få en webbvinkel på det hela så kan jag bara konstatera att Internet och Google är fantastiska verktyg för att leta reda på bilder till denna typ av jämförelser.

Relaterat: Peter Wahlbeck och Glen Quagmire

5 kommentarer

  1. Fruktansvärt lika måste jag faktiskt hålla med om, nu blev jag till och med osäker på vem som är vem.. :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *