Google fail

Av anledningar som jag inte kommer gå in djupare på så bytte jag tillfälligt webbläsare från Opera till Chrome för en stund. Kortfattat behövde jag installera Google Toolbar för att kolla pagerank på en IDN-domän som beter sig lite konstigt.

Jag blev plötsligt väldigt snopen när jag möttes av detta meddelandet: ”Google Verktygsfält är tyvärr bara tillgängligt för Internet Explorer och Firefox”. Google har alltså gjort sig mödan att både skapa en plugin (Toolbar) och en egen webbläsare (Chrome) men inte tänkt att det kunde vara på sin plats att kunna kombinera dessa två.

Jag får väl kicka igång IE7 för en stund då…

6 kommentarer

  1. Jag är absolut inte nån chromeexpert och vill inte ladda hem det till min nya macbook air då den är ”slösurfdator” – men finns det inte inbyggt på nåt sätt då? Så att det kan ”plockas fram” motsvarande funktioner?

    1. Jag tänkte samma sak och kollade lite snabbt i visa- och verktygs-menyn men hittade inget. Då googlade jag mig fram till toolbarens nedladdningssida och möttes av det meddelandet. Sidan kände automatiskt av att jag körde Chrome, d.v.s. en browser som inte stöds av Toolbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *