Färre annonser på Wedholm.net

Nu har det blivit lite färre annonser här på Wedholm.net. Efter att jag uppdaterade till en senare version av WordPress försvann alla annonser för en stund. Jag förstod till slut att det berodde på att installationen skrivit över lite filer i mitt tema. Nu finns det endast annonser i högerkolumnen, under alla interna länkar för navigering här på bloggen. De Adsense-enheter som låg ovanför inläggen på startsidan låter jag vara borta. Även de annonser som fanns på varje inläggs permanenta sida kommer fortsatt vara borttagna.

Denna blogg genererar knappt några pengar, så det gör varken till eller från. Anledningen är nog att många av er besökare själva är publicister av bl.a. Adsense-annonser. För att inte väcka Googles misstankar bör man därför undvika att klicka på andras annonser.

Hoppas ni njuter av bloggen ännu mer framöver :)

2 kommentarer

  1. Oj oj så du har annonser på din sida? Har alltid kört adblock plus och då ser man inte så mycket. :) Sen är det som du säger att man klickar gärna inte på några Adsense annonser. Är väl främsta anledningen till att göra adblock på sina egna sidor.

    När vi ändå är och pratar om din sida vill jag tillägga att du har någon konstig sidoscroller som egentligen inte skulle behövas. Mycket märkligt att den är där. Verkar även saknas en underkant på Footern.

  2. Jag kör också adblock (Operas inbyggda), men har inte valt bort Adsense för att jag vill ha koll på hur mina annonser på de olika sajterna ser ut.

    Jag har också märkt scrollen samt att footern är avhuggen. Det uppkom efter att jag lade upp länkarna längst ner. Har inte orkat fixa det, men ska ta tag i det nu :)

    EDIT: Nu är footern fixad, men scrollen var lite svårare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *