Ett attraktivt domännamn?

Häromdagen upptäckte jag att Sanmarino.dk var ledigt och magkänslan sade mig att det kunde vara ett attraktivt domännamn. Det är ju trots allt en domän som enbart består av namnet på ett land, dock under .dk. Jag har dålig koll på vad värdet på bra .dk-domäner ligger på, dessutom är ju San Marino ett mycket litet land. Det är inte som att äga Newyork.dk direkt. Om det skulle vara så att det inte kan säljas för någon större summa så kan jag ju alltid stoltsera med ännu en dansk sajt. Detta blir mitt första domännamn som enbart består av namnet på ett land.

4 kommentarer

  1. Hehe.. Jag fulade och saxade från Wiki för att få lite ålder på sajten. Borde nog tänkt efter då det kan vara dumt att rippa innehåll från Wiki det första man gör. Tanken är dock att skapa en liten reseguide på danska med unikt eget innehåll. Första tanken var dock; “wow en landsdomän, den tar jag! Kanske gör jag ett klipp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *