Content Writer – köpa texter av skribent

Content writerFram till för bara några dagar sedan har jag producerat texterna till alla mina sajter på egen hand. Den trenden bröts när jag beställde två texter av en vän till mig. Det var också det som fick mig att skriva inlägget om GDS:are. Jag har hela tiden varit en GDS:are. Jag har skött programmering, design, SEO, texter, grafik m.m. för att spara pengar. Grejen är ju bara att jag spenderat mycket tid, t.o.m. varit riktigt slösaktig med den.

Nu har den här kompisen till mig fått upp ögonen för det här med textskrivande och har t.o.m. planer på att starta upp några egna sajter. Han arbetar på en morgontidning, har en kandidatexamen i filosofi och kan dessutom spela trummor. Är du i behov av innehåll till någon av dina sajter så är det bara att kontakta mig. Han har lagt sig på 50 öre/ord exkl. moms, ett pris som verkar ligga i linje med vad många andra tar.

4 kommentarer

  1. Hej
    oDesk är perfekt om man vill ha contents på engelska. Vill man ha på Svenska är det mycket svårare. Finns inte så många svensktalande på oDesk vad jag funnit. Då rekommenderar jag i stället Elance.com. Mycket större utbud, men något högre priser också.
    Mest rekommenderar jag givetvis mig själv. Svensk content writer med momsregistrerat företag och lång erfarenhet och ett utgångspris på 25 öre ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *