Bloggen fyller ett år!

Nu har det gått på dagen ett år sedan jag började blogga om webbutveckling och mina projekt här. Den har dock bytt domän och namn några gånger. Först låg den på blogg.wasabi.nu, sedan på blogg.wedholm.net, och nu slutligen har den slagit rot här på wedholm.net.

Under detta år har jag lyckats skriva 288 inlägg (~0,8 inlägg per dag) vilket jag är ganska nöjd med. Målet är ju såklart att försöka skriva ett inlägg om dagen, men det har visat sig vara svårt att hinna med.

Jag hoppas de tankar om webbutveckling jag skrivit ner här har varit till hjälp för er, gett er inspiration och nya idéer. Besöksstatistiken är ganska blygsam. Sedan jag började mäta med Analytics den 22 februari har 1108 besök gjorts, varav hälften kom via sökmotorer.

2 kommentarer

  1. Jag började på ditt första inlägg och tänkte mig att jag skulle läsa igenom allt. Jag har nu läst cirkus 80 inlägg, vilket betyder att jag har ungefär 600 spännande och lärorika inlägg kvar!

    Tycker din blogg håller riktigt hög klass och jag gillar sättet du skriver på och sakerna du skriver om. Med tanke på att jag är ny inom SEO-branschen lär jag mig väldigt mycket av att läsa din blogg. Så det kommer troligtvis att dimpa ner några kommentarer de kommande dagarna tills jag läst mig igenom allt.

    Anyway, keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *