Bloggar är webbens motsvarighet till Windows

Med den här rubriken menar jag att bloggar är skapade för att vara lätta att administrera. Detta medför att de som “kan mer” får det svårt att göra små justeringar och tillägg. Vill jag t.ex lägga till en banner till en topplista så går jag bara in i sidans HTML-kod och lägger till länken och bilden på lämplig plats. I en bloggadmin har jag märkt att detta är mycket svårare.

Windows fungerar lite på samma sätt, det är jättebra för den vanliga användaren men även här sätter användarvänligheten käppar i hjulen för avancerade användare. Men som jag tidigare sagt, en blogg har många fördelar som gör att man får stå ut med dessa problem. Jag kan ju ha fel, jag är ju trots allt nybörjarbloggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *