Berodde ökningen på vulkanaskan?

Jag börjar starkt tro på att ökningen av besökare berodde på flygstoppet till följd av vulkanutbrottet på Island. Besöksstatistiken på en av mina sajter ökade tredubbelt under den tid flygstoppet varade, och nu när flygen börjar gå som vanligt har det fallit tillbaka till den vanliga nivån.

Jag tror att folk som suttit fast på marken helt enkelt börjat leta efter alternativ till den planerade flygresan, och då ligger norra Tyskland nära till hands. Eftersom många av mina resesajter behandlar just detta område så avspeglades “kaoset” i min besöksstatistik. Tråkigt bara att jag inte verkar kunna hålla denna nivå på dagliga besök. Men jag hoppas att den nalkande sommaren sätter fart på besöken, jag positionerar mig ju trots allt bra på många söktermer som har med sommarsemester att göra.

Det skulle också vara interssant om någon annan märkt av några konstigheter under den tid då vulkanaskan kontrollerade vårt resande. Vill ni dela med er så släng iväg en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *