Är jag en proffsbloggare?

Jag var precis inne på Nabils blogg och läste att han är med i en tävling som Webbhotell City Network arrangerar. Jag har bestämt mig för att delta, trots det aningen negativa inlägget jag skrev tidigare angående deras domänkampanj. Jag hoppas inte detta påverkar juryns beslut :)

Tävlingen startade redan den 9 september, men anmälningsperioden går ut den 5 november. Det finns med andra ord gott om tid att anmäla sig.

Förstapriset är en iPad och att man får gästblogga på deras blogg. Andrapriset är en extern hårddisk på 500 GB och tredjepriset är ett SD-kort på 32 GB. Alla finalisters bloggar blir uppmärksammade samt blir erbjudna spansrad hosting under ett års tid.

5 kommentarer

  1. Tackar så mycket. Jag föll för täclingen trots det uppenbara länkbetet. Det kan ju inte skada att fortsätta blogga som vanligt men samtidigt vara med i tävlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *