Antal sidor på mina sajter

Antal sidor
229
19
135
12
8
7
17
11
5
69
35
29
12
9
17
2000+
570+

Eftersom det gynnar sökmotoroptimeringen att fylla på sina sajter med fler sidor fyllda av relevant innehåll, har jag nu sammanställt en lista över mina sajter. Jag vill snabbt kunna överblicka dem för att kunna se vilka sajter som är i behov av att fyllas på med mer innehåll. Till höger syns ett utdrag ur denna lista, och i en kolumn till vänster visas vilken domnän/webbplats det gäller.

Jag tycker detta funkar mycket bra när man håller på med ett större antal sajter samtidigt. Utan dokumentation som denna är det lätt att någon sajt glöms bort, vilket kan göra att den presterar sämre. just nuu har jag satt upp som mål att alla sajter ska innehålla minst 15 sidor med relevant innehåll. Helst skulle jag vilja komma över 20 sidor på samtliga, men inser att det kan vara svårt att uppnå inom rimlig tid.

Sådan här dokumentation eller statistik kan man göra över i stort sett allt på ens sajter. Det är klart att det tar tid att sammanställa och uppdatera, så man får vara noga med att se till vilken nytta man kommer ha av statistiken. I många fall är det bara slöseri med den tid man kunde lägga på arbete med webbplatserna. Men är man statistikkåt så är man…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *