WordPress uppgraderingar sabbar SEO

Idag när jag kollade bloggens källkod upptäckte jag att de förändringar jag gjort i rubrikerna här på bloggen hade försvunnit. Det verkar som att uppgraderingen till ny WordPress-version för ett tag sedan skrivit över mina tidigare ändringar och därmed ändrat tillbaka till standardrubrikerna. Ändringarna bestod bl.a. av att göra inläggens rubriker till huvudrubrik, och inte bloggens namn som är fallet på alla sidor i vanliga fall.

Kan inte WordPress komma med en uppgradering där de en gång för alla slutar att sätta bloggens namn som huvudrubrik (H1) på alla underliggande sidor.

5 kommentarer

  1. Jag har gjort precis samma misstag att göra ändringar i standardtemat som sedan har återskapats vid en uppdatering. För att inte det ska hända igen har jag lagt temat i en ny mapp och döpt om det så att det inte ska skrivas över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *