Whiskeyrecensioner.se ska renoveras

Ett av mina tidigare projekt, Whiskeyrecensioner.se, ska göras om. Tanken är att skapa en systersajt till Favoritrecept.com med en snarlik layout men med annan färg och logga. Det skulle vara extra trevligt om jag kom på ett sätt att koppla samman de båda sajternas databaser, eller köra båda sidorna från samma databas. Det skulle möjliggöra för medlemmarna att använda sitt användarnamn på båda webbplatserna.

Jag har dock begränsat med tid och har för vana att vilja göra allt på samma gång vilket brukar sluta med att alla projekt blir halvfärdiga. Detta är naturligtvis något jag vill undvika denna gång.

Jag har också registrerat domänen Whiskyrecensioner.se för att säkra mig mot felskrivninger då man kan skriva både “whiskey” och “whisky” beroende på vilket land den aktuella sorten kommer ifrån. På Irland och i USA skriver man whiskey, i Skottland och övriga länder heter det “whisky”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *