Vill fokusera på Favoritrecept.com

Nu har jag hållit på med ett hemligt projekt större delen av min avsatta tid för webbutvecklingen. Det har jagats inlänkar, skrivits innehåll och sökmotoroptimerats på alla tänkbara sätt.

Men nu måste jag se den sajten som relativt färdig och gå vidare till nästa projekt, och det får bli Favoritrecept.com. Jag vill verkligen lyckas med receptsajten och måste programmera lite fler funktioner för att ge användare ytterligare anledningar att välja min sajt. Optimeringen av sajten ser jag som färdig, bortsett från det ständiga arbetet med nya inlänkar. Det som återstår nu är som sagt några medlemsfunktioner samt att marknadsföra sajten på allvar, jag kanske t.o.m ska satsa på AdWords den här gången, men jag får se över kostnaderna, misstänker att konkurrensen på receptsökord är stor.

En positiv sak jag läste för ett tag sedan i Internetworlds test av svenska receptsajter är att många av de stora inte erbjuder någon form av medlemskap och möjlighet att spara sina recept. Det är ju just detta Favoritrecept handlar om, att medlemmarna inspirerar varandra genom att dela med sig av sina receptsamlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *