Sommarjobbet stjäl tid

Nu har jag börjat på mitt gamla jobb, men som sommarjobbare eftersom jag pluggar systemvetenskap. I det förra inlägget skrev jag om att jag ska fokusera på receptsajten, och det ska jag fortfarande men nu bekymrar jag mig för att sommarjobbet kommer ge mig lite tid över för det projektet. Men egentligen borde  det inte göra det, 8 timmar jobb, 8 timmar sömn och 8 timmar Favoritrecept.com, så kan min sommar se ut om jag lägger manken till.

Anledningen till att jag vill göra Favoritrecept stort är att jag ser en vikande trend på Wasabi.nu, mitt nuvarande stora projekt. Jag är inte säker på om det beror på ändrade vanor hos internetanväändarna eller om det är mitt fel genom färre uppdateringar. Hur som helst så innebär en humorsajt mycket arbete i form  av uppdateringar varje dag. Ett community som Favoritrecept där användarna uppdaterar sajten innebär däremot att detta arbete inte belastar min arbetstid. Sajten uppdateras “automatiskt” och jag kan lägga min tid på att skapa nya funktioner för användarna, vilket jag tycker är roligt.

Det jag hoppas mest på nu är en varm solig sommar, en trevlig tid på jobbet, ett Favoritrecept som lyckas och att det blir en italiensemester i augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *