Varför har jag inte tänkt WordPress

Under natten till tisdagen fick jag en briljant idé, tror jag. En av mina äldsta sajter som ännu är vid liv är Whiskeyrecensioner.se. Vid liv kanske är en överdrift, möjligtvis är den kopplad till en hjärt-lungmaskin. I dagsläget är den ful, innehållslös och besöks av ca: 15 personer per dag. Jag tror ändå att sajten kan ha en framtid om har tar mig tid att jobba med den. Tanken är som rubriken antyder att jag ska köra WordPress på domänen och därigenom låta besökare posta sina whiskeyrecensioner. Jag har även domänen Whiskyrecensioner.se (whiskey utan e) som jag tror ska bli huvuddomän.

Eftersom jag inte känner mig helt hemma när det gäller WordPress så tar jag gärna emot tips på WP-lösningar och plugins m.m. som kan vara till hjälp.

Det jag vill att sajten ska klara av är:

 • Besökare ska kunna registrera sig och komma åt en begränsad WP-admin.
 • Jag ska godkänna alla recensioner. Alternativt kunna ge en användare direktpublicering om han/hon vunnit mitt förtroende.

Kommer inte på mer nu men jag kanske lägger till något när jag sovit på saken.

7 kommentarer

 1. Användargenererat innehåll är det bästa som finns!

  Har inga tips på bra plugins, men fråga på ett engelskt forum :)

 2. Det där låter ju som standard-features! Bara klicka i “låt användare registrera sig”

  Och jag tycker absolut att whiskyrecensioner.se ska bli huvuddomän, då det är den rättstavade varianten.

  1. Jag pillade lite med en installation efter att jag skrev inlägget och hittade direkt under inställningar att man kunde låta folk regga sig och vilken behörighet de ska ha.

   Whiskyrecensioner är den bästa att ha som huvuddomän i Sverige. Irländare och amerikaner stavar dock whiskey med “ey”.

 3. Varför inte inte köra en WordPress Multi Site med BuddyPress. Då har du en stor utvecklingspotential på webbplatsen. Jag håller själv på och filar på ett projekt där jag ska använda ovanstående komponenter. Du kan börja med det i begränsad skala, men kan enkelt blåsa upp det till ett fullfjädrat community om du vill det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *