SwedishTobacco.se är under utveckling

Nu har jag satt igång arbetet med en webbplats på domänen Swedishtobacco.se. Tanken var först att spara domänen och kanske sälja den i framtiden. Nu har jag dock börjat arbeta på en webbplats om svenskt snus.

Jag är ganska nöjd med designen i stort jag har problem med att få bilderna på sajten snygga. De har vit bakgrund från början och jag vill göra den transparent eller i bakgrundens gråa färg. Det är kanten på snusdosorna som blir hackig eller ojämn. Jag skulle behöva ett bra verktyg i Paint Shop Pro som kan snygga till dem. Får väl testa mer med inställningarna på de verktyg jag hittat än så länge.

Som ni ser ligger det redan nu en del Adsense-enheter upplagda. Det är inte för att jag är girig och vill tjäna några cent extra under utvecklingsstadiet. Jag vill helt enkelt att de ska ligga uppe så att jag får en helhetsbild av sajten. Kom gärna med förslag på förbättringar om ni har några idéer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *