Större andel affiliate

Efter den senaste tidens oro kring mitt Adsensekontos vara eller icke vara så har jag börjat titta närmare på affiliatelösningar till mina sajter. Eftersom jag fortfarande svävar i ovisshet så lägger jag ganska mycket energi på att hitta alternativ om det värsta skulle inträffa. Jag vill ju inte stå där och ha nollinkomster under en övergångsperiod.

Tradedoubler är det alternativ som intresserar mig mest, mycket tack vare deras stora utbud av annonsörer. De har dessutom många reserelaterade annonsörer vilket passar mig perfekt. Double har jag däremot bara dåliga erfarenheter av, mycket beroende på att de har ett dåligt utbud av annonsörer.

Eftersom jag är ny inom affiliate så tar jag tacksamt emot tips. Hur lyckas man kräma ur mest och få till flest avslut? Har ni några knep?

2 kommentarer

  1. Jag rekommenderar dig att ta en titt på Adtraction som till min kännedom är det enda affiliatenätverket som ser till sina användares bästa. Kort efter det inlägget blev jag “blåst” av Frossle på så vis att det förra söndagen var ettårsdagen i väntan på att få ut mina pengar..

    Förövrigt så tror jag att affiliatenätverk är helt rätt väg att gå och istället satsa på rena produkter där besökarna är redo att spendera pengar istället för rena informationssajter där man ofta bara tjänar någon krona per klick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *