Söker SEO-jobb

Den senaste tiden har jag sökt jobb inom webbutveckling och SEO. Jag har ännu inte fått några besked från de företag som annonserat att de söker folk. Förra veckan var jag i Stockholm på en intressant arbetsintervju och väntar lite spänt på svar från dem. Däremot har jag fått besked från andra, som inte söker för tillfället, att de är fullbemannade.

Ni som följer bloggen har säkert noterat att SEO är ett av mina stora intressen och att jag har skaffat mig en hel del kunskaper inom området. Förutom allt jag lärt mig de senaste åren är mitt stora (och ständigt växande) kontaktnät en värdefull tillgång som jag skulle kunna ta med mig till en framtida arbetsgivare.

Det är klart att jag skulle kunna starta upp något i egen regi. D.v.s. börja sälja konsulttjänster inom SEO och webbutveckling, men jag skulle nog ändå föredra att vara anställd. Som anställd har man en riktig arbetsplats att gå till. På arbetsplatsen har man sedan sina arbetskamrater. Eftersom jag är en social typ så värderar jag just arbetskamrater högt.

Jag tar tacksamt emot alla tips om webbyråer som söker webbutvecklare/sökmotoroptimerare. Jag kan tänka mig att arbeta på annan ort (än Linköping) men det ska helst vara så att det går bra att dag- eller veckopendla. D.v.s. max 30 mil från Linköping.

11 kommentarer

    1. Jag har tänkt på det faktiskt. Hittade den sajten/tjänsten ganska nyligen genom Jim Westergrens affiliatesatsning med n.nu.

  1. Men Kristoffer, som företagare har man ju också arbetskamrater! Enda, pyttelilla, skillnaden är att de inte jobbar för samma företag. ;)

  2. Kolla EF, de söker alltid folk. Fast kanske inte i Sverige. Men om du kan tänka dig att lämna stan sa…why not! Kolla deras kontor i Zürich.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *